Tài liệu Toeic 2003 questions

  • Số trang: 6 |
  • Loại file: PDF |
  • Lượt xem: 106 |
  • Lượt tải: 0
vndoc

Đã đăng 7399 tài liệu

Mô tả:

Collected by www.dethi.com 101. For several years now, we have seen a marked in attendance and exhibitions at the PCB design conferences. (A) increase (B) increased (C) increasing (D) TO increase 102. Make sure that transportation to and from the river is arranged to your (A) satisfactory (B) satisfaction 103. The imposing (C) satisfy . (D) to satisfy that will soon be Rand Corporation's R&D center was renovated by the highly admired designer Haewook Lee. (A) structural (B) structure (C) structurally (D) in structural 104. Employees may receive 50% tuition reimbursement for job-related courses taken with a supervisor's . (A) approves (B) approval (C) approve (D) to approve 105. Mr. Hui, a freelance writer here at ESS Newspapers, has impeccable for the position of senior editor. (A) qualified (B) qualifications 106. Because (C) qualify (D) be qualified of an illness is much cheaper than treatment, the local health clinic will be offering free flu vaccinations this weekend. (A) prevention (B) prevent (C) to prevent B) prevented 107. Legal experts have presented (A) evident (B) evidence that the DNA samples and fingerprints match. (C) evidently (D) to evident 108. Mach Corp. has a system that allows clients to manage (A) access (B) accessible (C) to accessible (D) accessibly 109. The average listener will not be able to notice any (A) differences (B) different 110. Without your between audio CD and MP3 files. (D) of different , we cannot guarantee your room after 6 p.m. A) confirm 111. (C) differently to employees' files. B) confirming C) confirmation D) confirmative of countries belonging to GATT approved the agreement yesterday in Geneva. A) Represents B) Representations C) Representatives D) Representing 112. Officials of the Sydney head of office will hold a conference to talk about A) them B) their C) theirs goals for the next ten years. D) they 113. As a customer service representative, Mrs. Lee tried to solve complaints from customers before asking for ______ supervisor's advice. (A) she B) her C) hers 114 Mr. Alfred and I extend (A) us (B) ours (C) our D) herself thanks to those that have helped this project in the past. (D) ourselves 115. Pioneer Corp. is considering--------- the release of the new equipment scheduled for later this month. (A)postponing (B) postpone (C) to postpone (D) postponement 116. The company's business plan includes ---------- revenue from magazine and event promotions designed to help recruiters find qualified applicants. (A) draw (B) drawing (C) to draw (D) drawer 1 Collected by www.dethi.com 117. This guideline is intended to -------- information about our databases and to provide a clear definition of how these database get updated and who has responsibilities (A) clarification (B) classified (C) cleared (D) clarify 118. As of July 7, basic monthly telephone service will increase by $1.50 due to the new federal telecommunication tax, -------- state-to-state long-distance rates will decrease an average of 10 percent. (A) otherwise (B) therefore (C) however 119. He makes $20 an hour, (A) and (D) in addition to has more work than he can handle. (B) than (C) so (D) but 120. Their products are known not only for their low price, __________ for their high quality. (A) but (B) but also (C) and also (D) as well as 121. Our order of high-speed computers is scheduled to arrive __________ today or tomorrow. (A) or (B) on (C) both (D) either 122. _________ Jane and Mary like different things, they are great friends. (A) Since (B) Despite (C) For (D) Although 123. This rural town has __________ small population that the mail carrier knows where everyone lives. (A) too (B) a so (C) very (D) such a 124. _______ the president is going to say in his speech tonight will affect all of us. (A) What (B) That (C) So (D) While 125. It matters little who finds the truth ------ the truth is found. (A) because (B) so that (C) so long as (D) as 126. The order must be delivered by Tuesday; ----- we will have to look for another supplier. (A) unless (B) excepting (C) maybe (D) otherwise 127. Unemployment is -------- low that companies may soon be unable to find workers without increasing wages. (A) such (B) very (C) so (D) despite 128. The design EXPO had ----- high attendance last year that it will be moved to a larger location this year. (A) so (B) such (C) much (D) too 129. ------- the rain is expected, everything is ready for the grand opening of the gallery (A) Except that (B) According to (C) Since (D) Aside from 130. The store will be set for business by the end of the month-------- the contractors are able to complete the remodeling by this weekend. (A) these (B) if (C) them (D) so 131. Neither the sales------ the profit is expected to increase in the next quarter. (A) any (B) or (C) nor (D) but 132. The _______ carefully you write, the fewer mistakes you will make. (A) much (B) most (C) more (D) many 133. There are far more game shows on TV __________ there used to be. (A) than (B) as (C) that (D) or 134. You will need _______ more money to buy such a gorgeous dress. (A) much (B) a lot of (C) very (D) a great many 2 Collected by www.dethi.com 135 The clay must be packed into the mold as ------- as possible to prevent air pockets from forming. (A) tighter (B) tighten (C) tightly (D) tightness 136 In the survey of 2.000 youths aged twelve to seventeenth, twice as many said they could talk more easily to their mothers than to their fathers. (A) easiest (B) more easily (C) easily (D)most easily 137. $200.00 will be presented to the graduate who has attained the------grade point average in the entire department (A) high (B) higher (C) highest (D) highly 138. Mr. Stone has the------ attendance record at the retraining programs held at the headquarters (A) poor (B) poorer (C) poorest (D) poorly 139. The director think that the qualification of the new designer are as------ as the others on the team. (A) credibility (B) credible (C) credibly (D) more crediable 140. Ben's Delivery is the _____ messenger service in town (A)faster (B)fastest (C) most fastest (D)more fast 141. The position used to be obtained _____ in the past than it is now (A)harder (B)hard (C)the harder (D)the hardest 142. That was one of the _____ business conferences the representative had ever attended. (A)bad (B)worst (C)worse (D)more bad 143. The new employee will be likely to be _____ his predecessor. (A)popular (B)as popular as (C)as popular (D)popular than 144. When my visitor --------, will you please call me? (A) will arrive (B) arrives (C) arrived (D) is arriving 145. Denny-------- his first job with us five years ago. (A) will arrive (B) arrives (C) arrived (D) is arriving 146. I ------ all members by tomorrow night. (A) contacted (B) contacts (C) has contacted (D) will have contacted 147. Investors --------- fascinated by the stock market for a long time. (A) is being (B) has been (C) are being (D) have been 148. Mr. Franklin ------- as the most likely successor to the position of CEO since he was elected vice president last October. (A) saw (B) was seen (C) has been seen (D) has seen 149. The union leader were informed that the workers on the strike------. (A) fired (B) is fired (C) had fired (D) had been fired 150. If you get your bank to generate a money order, it usually ______ conversion fees. (A) charge (B) charges (C) charging (D) is charging 151. Since this morning, city workers traffic signs in the roads using special paint to avoid repainting every year. (A) were painting (B) had painted (C) have been painted (D) have painted 152. International stock markets, including those in Britain, Germany, Hong Kong and Japan yesterday in response to the partial recovery of US markets. (A) rise (B) rises (C) rose (D) risen 3 Collected by www.dethi.com 153. He us since Henry went to America. (A) visits (B) visited (C) will visit (D) has visited 154. Last quarter the rate of inflation ___________ by 10 percent. (A) rose (B) raised (C) has risen (D) was risen 155. We ________ to establish a friendly relationship with that country for two years. (A) try (B) are trying (C) have tried (D) will tried 156. Inspection will be _____ Saturday at 7 A.M. (A) at (B) to (C) for (D) on 157. We regret that the savings will be consumed ________ noon tomorrow. (A) with (B) by (C) in) (D) from 158. _______ terms of quality and service, our company surpasses the competition. (A) In (B) From (C) By (D) With 159. The sales meeting will be held _______ Busan in May. (A) to (B) at (C) in (D) on 160. The supplies cannot be ordered ________ next Monday. (A) within (B) until (C) at (D) to Part VI Direction : I this part of the test 161. The officials responsible for (A)running this office (B)represented the United States in (C)the Supreme Court and provided legal (D)advices to the President. 162. Ben survived the (A)first round of (B)layoffs (C)despite having been employed for (D)lesser than a year. 163. (A)From the (B)past three years, Bob Smith (C)has been the (D)head of the international department. 164. (A)Each of the managers (B)receive a (C)copy of the (D)company's policies and procedures. 165. If you (A)would have studied the problem more (B)carefully, you would (C)have found the solution (D)more quickly. 166. (A)Although a new computer, Model CX-2, (B)seemed like a good investment (C)for their company, they decided not to buy (D)them. 167. To protect herself (A)against robbery, Ellen had (B)a company (C)installed a new burglary (D)alarm. 168. I wonder (A)how she manage (B)to get along (C)on (D)so cheap a salary. 169. (A)With the advent of satellite transmission of photographs of the (B)earth's atmosphere, forecasting the weather has become a (C)relative exact (D)science. 170. There (A)were intense competition (B)between the (C)rival companies (D)to get the contract. 171. There is (A)some disagreement between (B)my parents and I about which job I should (C)take. 172. The index of (A)leading economic indicators, which (B)are intended to forecast economic activity about six months (C)into the future, dropped (D)5 percent last month. 173. In his role as (A)facilitator of all operations, he invariably (B)coordinating the running (C)of the building's (D)various systems. 174. (A)In spite of the fact that he was late for the meeting, the boss (B)having (C)nothing but praise (D)for his last few months' performance. 4 Collected by www.dethi.com 175. He studied economics when (A)their study was not common, and he (B)later (C)went on to distinguish himself (D)in the field. 176. Neither Sam Atkins (A)nor Henry Miller, sales representatives for the company, presented (B)their summaries of sales (C)before the deadline (D)for doing so. 177. Neither of the two candidates (A)who had (B)applied for admission (C)to the Industrial Engineering Department (D)were eligible for scholarships. 178. One (A)out of (B)every eight balloons (C)in the world (D)are launched in Albuquerque, New Mexico 179. (A)There are a range of (B)effects pushing and pulling the climate (C)in opposite (D)directions; no one fully understands these interactions. 180. (A)Whether or not Sam’s understanding of social conflicts (B)are in any way scientific (C)remains (D)a vexing question. 181. (A)In October, the vice president (B)will have (C)been at this company (D)since ten years. 182. We (A)need purchase a new set of (B)equipment (C)to speed up the (D)developing and printing process. 183. (A)The local bank, (B)along with other (C)financial institutions, (D)are lowering processing fees imposed in cashing a check. 184. The amusement park (A)is expected to be very (B)successful (C)because of many special facilities (D)such restaurants and movie theaters. 185. If you (A)fill in an (B)applying for a mortgage loan and mail (C)it to us, we will notify you of the result (D)as soon as possible. 186. (A)By lowering (B)levels toxic waste disposal, the chemical industries (C)are responding to people's increasing (D)concerns with environment. 187. (A)According to the (B)press release, the hotel is planning (C)on invest an additional $ 8 million into (D)marketing and research. 188. (A)This new insurance policy will (B)bring you benefits that (C)provides more coverages (D)on property damage. 189. For (A)more information, you can visit our website (B)and find the map (C)showing the potential car pool partner's house and (D)work located. 190. A memorandum (A)announcing (B)this year's sales goals (C)are posted on (D)the bulletin board of the main office. 191. Any employee (A)whose puts in (B)more than five extra hours' work (C)during the holidays will be paid (D)for overtime. 192. (A)Every client should be reminded that (B)his credit history can be available (C)by lendings such (D) as commercial banks and other financing companies. 193. Due to the (A)highest rental rates of houses, (B)more tenants have become (C)interested in home purchase (D)loan programs. 194.The biologist (A)which (B)leads the ambitious Genom Project (C)was once awarded the Nobel Science Prize (D)in 2001. 195. Every frequent asked question will (A)be answered (B)automatic in accordance (C)with the (D)operating manual. 196. The passengers will be (A)dealt politely (B)until we (C)arrange for another flight (D)to pick up them. 197. The sales strategy meeting of the (A)marketing division is (B)held here (C)at the first Monday of (D)each month. 198. The (A)franchisee will renew the (B)exclusive distributorship of the products (C)upon (D)expire of this con. 5 Collected by www.dethi.com 199. (A)Despite declining revenues, his (B)efficient and enthusiasm (C)helped double the (D)profits at our department. 200. The director (A)is casting actor Jill Cosby (B)as a protagonist (C)for the two upcoming blockbusters, both of (D)them will be very successful. D D A B A D C D C A 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 C B B B A B D D A B 181. (D) since ---> for 182. (A) purchase ---> to purchase 183. (D) are ---> is 184. (D) such ---> such as 185. (B) applying ---> application 186. (B) levels ---> levels of 187. (C) on ---> to 188. (C) provides ---> provide 189. (D) located ---> location 190. (C) are ---> is 191. (A) whose ---> who 192. (C) lendings ---> lenders 193. (A) highest ---> high(er) 194. (A) which ---> who 195. (B) automatic ---> automatically 196. (A) dealt ---> dealt with 197. (C) at ---> on 198. (D) expire ---> expiration 199. (B) efficient ---> efficiency 200. (D) them ---> which 6
- Xem thêm -