Tài liệu Toefl incorrect word test 2

  • Số trang: 3 |
  • Loại file: PDF |
  • Lượt xem: 73 |
  • Lượt tải: 0
vndoc

Đã đăng 7399 tài liệu

Mô tả:

TOEFL Incorrect word - Test 2 1. When a patient's blood pressure is much higher than it should be, a doctor usually insists that he will not smoke. A. much 2. 8. C. trip B. you do C. so B. and told C. would be B. their C. its A. a character in mythology B. his own C. that D. into itself D. will sometimes D. do D. due to D. are I do not know where could he have gone so early in the morning. B. gone C. so early D. in the In 1961 America's first manned spacecraft launched. A. In 10. B. careful Narcissus, a character in mythology, gazed at his own image in a pool so ardently that he fell into itself and downed. A. could he have 9. D. processes chemical Sate universities bear the name of their state, and its achievements are recognized as state achievements. A. bear 7. C. as a The master of ceremonies announced in a loud and clear voice and told that the dinner would be late due to unforseen circumstances. A. of ceremonies 6. B. of elements I don't care you do just so long as you do it immediately. A. don't care 5. D. will not Even on the most careful prepared trip, problems will sometimes develop. A. Even 4. C. should be Geochemistry includes the study of the movement of elements from one place to another as a result of processes chemical. A. the study of 3. B. than it B. America's C. manned D. launched Today's job seekers are confronted with such question as "Are you computer literate?" and "Can you set up a data base?" A. job B. confronted C. such question D. set up 11. Nuclear powers production in the US is controlled by the Nuclear Regulatory Commission [NRC]. A. powers B. is C. controlled D. the 12. What happened in New York were a reaction from city workers, including firemen and policemen who had been laid off from their jobs. A. What happened B. were C. including D. their 13. The Indians of the southwestern United States are famous for their beautiful art work, especially handmade jewelry cast from silver, carved from stones, or decorations with beads and feathers. A. are B. art work C. especially D. decorations 14. Venomous snakes with modified teeth connected to poison glands in which the venom is secreted and stored. A. with B. poison glands C. in which D. is secreted 15. Spell correctly is easy with the aid of a number of word processing programs for personal computers. A. Spell B. correctly C. word processing D. computers 16. The deadbolt is the best lock for entry doors because it is not only inexpensive but installation is easy. A. the best B. because C. not only D. installation is easy 17. Alfalfa is a nutritious crop rich in proteins, minerals, and with vitamins. A. Alfalfa is B. nutritious C. rich in D. with vitamins 18. Teddy Roosevelt demonstrated his competitive spirit and tireless energy in 1905 whenever he led the Rough Riders up San Juan Hill. A. demonstrated B. competitive C. whenever D. he 19. The 1890's in America were known as a Gay Nineties. A. The B. in C. as D. a 20. When I last saw Janet, she hurried to her next class on the other side of the campus and did not have time to talk. A. I last B. hurried C. the other D. did not have ĐÁP ÁN 1. D 6. C 11. A 16. D 2. D 7. D 12. B 17. D 3. B 8. A 13. D 18. C 4. B 9. D 14. A 19. D 5. B 10. C 15. A 20. B
- Xem thêm -