Tài liệu đề thi tuyển dụng công ty canon vietnam

  • Số trang: 54 |
  • Loại file: PDF |
  • Lượt xem: 928 |
  • Lượt tải: 0
dangvantuan

Tham gia: 02/08/2015

Mô tả:

Canon Vietnam Co.,Ltd. ENGLISH test for technical staff g3 (Time allowed: 45 minutes) Date: -----------------------------------------------------------------------------------------Candidate Name: --------------------------------------------------------------------------Candidate Number------------------------------------------------------------------------Applied position: --------------------------------------------------------------------------Telephone: ----------------------------------------------------------------------------------I. Choose the word or phrase that the best completes each sentence: 1. No matter how angry he was, he would never ………………… to violence. a. Resolve b. Recourse c. Exert d. resort 2. After leaving school, Nigel decided to …………………. in the army. a. enlist c. c. register b. enrol d. sign 3. ……………… a fire, hotel guests are asked to remain calm. a. As a result of b. In the event of c. Exert d. In the time of 4. When I went into the dining room next morning, the ……………… of the dinner were still on the table. a. remains b. results c. remnants d. relics 5. I will keep your application …………………………..file for the time being. e. in f. with g. on h. at Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 1 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div 6. She……………………….. wanted a house overlooking the sea. a. particularly b. strongly c. essentially d. extremely 7. For centuries Rome was the …………………. Power in the Mediterranean. a. utmost b. superlative c. overruling d. supreme 8. I couldn’t tell what time it was because workmen had removed the …………………... of the clock. a. hands b. pointers c. arms d. fingers 9. Supposing I ……………………… to agree to your request, how do you think the other students would feel? a. would b. am c. were d. could 10. I hope you won’t take……………………… if I tell you the truth. a. annoyance b. offence c. resentment d. irritation II. Read the following passage carefully, then choose the best answer to each question: Ever since humans have inhabited the earth, they have made use of various forms of communication. Generally, this expression of thoughts and feelings has been in the form of oral speech. When there is a language barrier, communication is accomplished through sign language in which motions stand for letters, words, and ideas. Tourists, the deaf, and the mute have had to resort to this form of expression. Many of Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 2 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div these symbols of whole words are very picturesque and exact and can be used internationally, spelling, however, cannot. Body language transmits ideas or thoughts by certain actions, either intentionally or unintentionally. A wink can be a way of flirting or indicating that the party is only joking. A nod signifies approval, while shaking the head indicates a negative reaction. Other forms of nonlinguistic language can be found in Braille ( a system of raised dots read with the fingertips), signal flags, Morse code, and smoke signals. Road maps and picture signs also guide, warm and instruct people. While verbalization is the most common form of language, other systems and techniques also express human thoughts and feelings. 1. Which of the following best summarizes this passage? a. When language is a barrier, people will find other forms of communication. b. Everybody uses only one form of communication. c. Nonlinguistic language is invaluable to foreigners. d. Although other forms of communication exist, verbalization is the fastest. 2. Which of the following statements is not true? a. There are many forms of communication in existence. b. Verbalization is the most common form of communication. c. The deaf and mute use an oral form of communication. d. Ideas and thoughts can be transmitted by body language. 3. Which form other than oral speech would be the most Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 3 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div commonly used among blind people? a. picture signs b. Braille c. body d. signal flags 4. Sign language is said to be very picturesque and exact and can be used among blind people? a. spelling b. ideas c. whole words d. expression 5. In the last passage the words VERBALIZATION most nearly means…………………… a. the expression of human thoughts and feelings in the form of written words b. the transmission of ideas and thoughts by certain actions c. putting ideas and feelings into words d. communication accomplished through sign language III. Find out the best answer for the following information: 1. Passage 1: Product proposal We are once again looking for a new and exciting toy to produce for the holiday market. This year, at last, we are holding a company contest to try to find the best idea. If you have a great idea, and you think ……. Will be the toy that all the kids want this year, 1. (A) their Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 4 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div (B) you (C) they (D) yours submits your idea. Prizes will be awarded to two employees ……….. ideas are chosen. The winners 2. (A) that (B) whose (C) its (D) what will also have the chance to supervise production of …………… toys. 3. (A) its (B) they’re (C) their (D) them So get thinking and give us your ideas! 2. Passage 2: Is that portable generator in the garage good enough? It isn’t. Make no mistake about it: The power NEVER goes out on a nice sunny day. If you lose power, it will probably be on a cold, wet, or snowy day. With the ElectroGen automatic standby electric generator you won’t have to lift a finger to get the electricity running. Put it in your garage, and ….. well, that’s all. When the electricity goes off, you do NOTHING! Simply wait fifteen seconds and PRESTO! – ElectroGen takes over. That’s right, ElectroGen begins providing power for the vital circuits in your home within mere seconds of a power outage – automatically. That old portable just doesn’t compare. It has to be brought out of storage and moved to where you need it. It must be fueled frequently. To use it, you have to run extension cords Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 5 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div to all your appliances. So if you want to avoid the walk to and from the garage in the freezing rain to get your generator up and running, call your ElectroGen dealer today. Let ElectroGen do the dirty work when the lights go out. 1. For whom is this advertisement intended? a. Electricians b. Appliance dealers c. Homeowners d. Construction companies 2. What is an advantage of an ElectroGen over a portable generator, according to the advertisement? a. It is cheaper to buy b. It is cheaper to use c. It operates more electrical devices d. It can be used while still in the garage 3. When a power outage occurs, what must an ElectroGen user do? a. Wait a short time b. Connect an extension cord c. Turn off the well pump d. Flip the power switch on 4. When are people most likely to need a generator? a. On a sunny day b. On a Sunday c. Never d. On a day with bad weather IV. Rearrange the sentences in the right order: Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 6 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div 1. Made/ with/ I/ going/ whom/ friends/ in / hostel / the/ am/ to / going / girl / visit / have / the. 2. Morning/office / the / had / to / it / rain / began / when / manager / got / to. 3. Boy / disease/ of / was/ twelve / the / his / died / a / when / father / dangerous. 4. Tomorrow / if / her / I / tell/ will / see / the / about / meeting / her / I. 5. Should / smoking / it / that / is / brother / important / your / stop. 6. As / I / your / you / soon / answer / as / give / over / offer / and / possible / my / think / will. 7. Without / saying / going / after / he / dinner / out / where / was / he . 8. Of / invited / party / birthday / on / we / to / were / occasion / her / the. 9. Waiting / for / last / ten / me / she / in / the / minutes / night / left / rain. 10. She / mother / housework / has / to / willing / with / the / when / my / is / sister / a / help / holiday / our. Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 7 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div TEST KEY ( KHI CHẤM BÀI +1 ĐIỂM VÀO TẤT CẢ CÁC BÀI THI) I. Choose the best answer: (2.5x10=25d) 1. D 2. A 3. B 4. A 5. C 6. A 7. D 8. A 9. C 10. B II. Read the following passage carefully, then choose the best answer to each question: (4dx5=20d) 1. A 2. C Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 8 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div 3. B 4. A 5. C III. Find out the best answer for the following information: (4dx3=12d) 1. Passage 1: 1. D 2. B 3. C 2. Passage 2: (4dx3=12d) 1. C 2. D 3. A 4. D IV. Rearrange the sentences in the right order: (3dx10=30d) 11. I am going to visit the girl whom I have made friends with in the hostel. 12. It began to rain when the manager had got to the office this morning. 13. When the boy was twelve his father died of a dangerous disease. 14. I will tell her about the meeting if I see her tomorrow. 15. It is important that your brother should stop smoking. 16. I will think over your offer and give you my answer as Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 9 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div soon as possible. 17. After dinner he set out without saying where he was going. 18. We were invited to the party on the occasion of her birthday. 19. She left me waiting in the rain for ten minutes last night. 20. My sister is willing to help our mother with the housework when she has a holiday. Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 10 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 11 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 12 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 13 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 14 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 15 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 16 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 17 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 18 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 19 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div Thank you for your attending to CVN Staff Recruitment. 20 Good luck to all of you!!!. Recruitment Group/ HR Div
- Xem thêm -