Tài liệu Bộ đề thi tiếng anh p1

  • Số trang: 53 |
  • Loại file: PDF |
  • Lượt xem: 1021 |
  • Lượt tải: 0
tranvantruong

Tham gia: 14/02/2015

Mô tả:

bộ đề thi tiếng anh p1
2008년 9월 토익 기출 변형 문제 101. Ms. Bradshaw informed Mr. Tanner that 105. Market analysts are surprised that Xcell she would be working for ------- office as Electric's quarterly ------- have been an intern over the summer. steadily increasing by about 4 percent. (A) he (A) profit (B) his (B) profitable (C) him (C) profits (D) himself (D) profited 102. The marketing director showed the annual 106. Mattson Tax Agency has been handling profits distributed ------- between the our company's annual taxes ------- over corporate executives and the 30 years. shareholders to the CEO. (A) among (A) equal (B) since (B) equally (C) with (C) equality (D) for (D) equalize 107. Patrick accepted an associate position at 103. Queens Hotel ------- substantial discounts Harrison & Associates as it offers flexible to corporations that often lodge their working hours and ------- health benefits. employees there. (A) excels (A) offers (B) excellent (B) buys (C) excellently (C) tells (D) excelled (D) travels 108. Inspectors visit the area's major 104. Our store is closed this week ------- the security system is enhanced. corporations once a year to ensure that employment procedures are followed -------. (A) during (B) after (A) absolutely (C) along (B) decidedly (D) while (C) normally (D) properly Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved. 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 109. A press conference about the sudden 113. As a sales representative, ------- have to resignation of the financial minister will be develop your interpersonal communication ------- today at 4 P.M. skills. (A) hold (A) you (B) held (B) your (C) holding (C) yours (D) is holding (D) yourself 114. Your eligibility for the fellowship depends 110. As the number of participants is confirmed ------- the schedule is set, the marketing division will design a poster for the conference. on the kind of research you do and the awards you -------. (A) possess (B) possessing (A) but (C) had possessed (B) and (D) will possess (C) yet (D) if 115. The film "Love Lost" is a stunning ------- of 111. Visitors to the laboratory facilities must show ------- a valid driver's license or a personal ID card to security before entering. the best-selling novel by Richard Keen. (A) adapt (B) adapter (A) both (C) adapted (B) neither (D) adaptation (C) whether 116. Every employee is required to attend ------- (D) either one of the training workshops each month. 112. Going into the city by the expressway takes ------- longer than the local roads because of (A) so that heavy traffic. (B) at least (C) only if (A) even (D) as much (B) so (C) too (D) more Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved. 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 117. Mackley's online Business Ethics journal ------- publishes articles by well-known 121. When experiencing technical difficulties, it is ------- to consult with a trained expert. social-psychologists. (A) capable (A) frequent (B) interested (B) frequency (C) helpful (C) frequently (D) usable (D) frequented 122. The Greydog Bus group has decided to 118. Pure Bliss Inc. is trying innovative marketing erect advertising billboards along the ------- on its new line of cosmetics. highways as a way of ------- travelers. (A) approached (A) attracts (B) approaches (B) attraction (C) approach (C) attractive (D) approaching (D) attracting 119. Construction of the skyway has ------- been approved by city officials and will begin next month. 123. The ------- for taking a holiday includes filling out a vacation request form. (A) establishment (A) highly (B) measurement (B) exactly (C) transaction (C) soon (D) procedure (D) recently 120. Modern Art Studio canceled its outdoor ------- 124. When hiring new employees, we only offer of contemporary photography due to bad positions to applicants ------- qualifications weather. match the company's high standards. (A) exhibiting (A) that (B) exhibition (B) than (C) exhibitor (C) whose (D) exhibited (D) which Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved. 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 125. We were informed ------- President Forrester 129. ------- the competition, Graystone Juice's that three new accountants would join the team leaders stand by the company's next week. commitment to environmental responsibility by producing eco-friendly (A) at packaging. (B) by (C) until (A) Before (D) of (B) Instead (C) Unlike 126. Axion Shot is the ------- manufacturer of digital (D) Contrary camcorders and cameras in the world. 130. Director Tim Crane is in town attending (A) leading multiple gatherings to ------- his most recent (B) leader movie. (C) leads (D) leadership (A) emerge (B) disturb 127. In order to receive a refund for faulty products, you have to turn in an original receipt and a (C) promote (D) pose ------- complaint form. 131. To ensure the assembly workers remain (A) performed -------, the supervisor asks them not to chat (B) completed during the work hours. (C) concluded (D) succeeded (A) productive (B) advantageous 128. Obtaining ------- in CPR requires 120 hours of class time, in addition to a live demonstration (C) durable (D) abundant in front of a teacher. 132. Due to an ------- in need for organic foods, (A) certification distributors are racing to make contracts (B) certificate with local organic farmers. (C) certifies (D) certify (A) increase (B) error (C) effort (D) intention 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 133. Although Ellen has had a remarkable sales 137. It became very ------- that the project record since being hired, she is ------- to accept wouldn't be finished on time after the a management position because of the planning stage was extended by one month. increased responsibility. (A) negligible (A) hesitance (B) contingent (B) hesitant (C) apparent (C) hesitated (D) prerequisite (D) hesitantly 138. Montgomery Inc. insists that its stock prices 134. Mary White is expected by experts ------- Dan ------- stable despite an unpredictable market Fraiser as CEO of Washburn Enterprises when caused by several companies filing for he retires next year. bankruptcy. (A) succession (A) is remaining (B) successive (B) have remained (C) successor (C) were remained (D) to succeed (D) to remain 135. It is common for trainees to find themselves 139. The manager of the IT Department has ------- ------- on their instructors for information, but payment for the order to LCD monitors for we encourage self-reliance. its employees' computers. (A) depend (A) reminder (B) dependence (B) authorized (C) dependent (C) equipped (D) dependently (D) stated 136. ------- Michael is on a leave of absence this 140. In politics, it is necessary to offer a clear month, he might be willing to do some work ------- for new legislation and policies in from home. order to convince the public. (A) Whenever (A) cooperation (B) In order that (B) management (C) Once (C) rationale (D) Even though (D) revision Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved. 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 Questions 141 to 143 refer to the following e-mail. From: Daniel Doyle To: Lois Henares Subject: Our appointment Date: Wed, 20 Sept 2008 Lois, I’m sending my apologies for having to ------- our 10:00 appointment for this morning. I was on 141. (A) record (B) plan (C) finance (D) cancel my way to your office but was suddenly called away to deal with an ------- problem at the factory. 142. (A) average (B) urgent (C) instant (D) complete I have asked Ms. Blanchard to reschedule our meeting on Friday at 11:00 A.M. Our agenda, as agreed upon, will be the implementation of a new inventory system. I would appreciate it if you could send other members scheduled to attend the meeting a summary of the points that ------- in your 143. (A) were covered (B) will be covered (C) are covering (D) to cover presentation on the new system. This should facilitate decision-making during our meeting. I hope you were not inconvenienced by the cancelation of our meeting this morning. All the best, Daniel Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved. 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 Questions 144 to146 refer to the following advertisement. For all subscribers to News Time Magazine! We are offering you a chance to renew your current subscription to News Time Magazine at the special rate of $63 for one year. If you renew before August 21, you ------- a beautiful hard-bound copy of 144. (A) are receiving (B) received (C) will receive (D) have received Nature: Top Scenic Spots Around the World and a pair of binoculars absolutely free. Also, if you purchase an ------- one-year subscription to the magazine, you will pay just $48 for 145. (A) adding (B) addition (C) additional (D) add 24 issues. The special low price makes News Time Magazine an ideal gift to give during the holiday season. Please be reminded that we will charge your credit card upon receipt of your order. -------, the 146. (A) However (B) After (C) Unless (D) When renewal term will not start until your present subscription is finished. Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved. 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 Questions 147 to 149 refer to the following memo. To: Engineering Department From: Peter Manning Re: Pedestrian Hike and Bike Trail System Date: Aug. 27, 2008 We are pleased to announce that Callahan Construction Company has won the bid for the pedestrian hike and bike trail system to be constructed in Towson, Maryland. However, due to a problem with the timetable, the local government cannot agree to our proposed deadline. As such, we were unable to receive the ------- we asked for. 147. (A) extension (B) location (C) funding (D) invoice We now have to finish the hike and trail system one month earlier than the project completion date we planned for. In light of this development, we are asking all engineers to give attention only to toppriority projects ------- this one. 148. (A) instead of (B) more than (C) such as (D) as for We will be holding our initial meeting on Thursday at 10:00 A.M. It is important for us to finalize our strategies to meet the new deadline. Let us use this time for ------- a new plan for the project. 149. (A) to discuss (B) discuss (C) having discussed (D) discussing Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved. 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 Questions 150 to 152 refer to the following letter. July 19, 2008 GERALD PEMBERTON 5725 Delphi Drive Troy, Michigan 48098-2815 USA Dear Mr. Pemberton, We would like to thank you for booking exhibit space at the annual Electronics World Convention in Saginaw, Michigan. We anticipate more than 10,000 electronics enthusiasts to attend this year, so you can be ------- that the convention will be an ideal place to display your products. 150. (A) assuredly (B) assure (C) assuring (D) assured To make sure that your exhibit will be ready on the first day, we are enclosing instructions for setting up your booth. Along with your requested space, a table and one chair are included with the price of your booth. Other equipment and services such as an Internet connection are available for an ------151. (A) original (B) extra (C) eligible (D) authentic fee. For more information, please visit our Web site at www.electronicsworld.com/convention. To simplify preparation, an events coordinator ------- available to provide support during the 152. (A) was (B) has been (C) will be (D) will have been booth set-up period. If you have any questions, please do not hesitate to get in touch with us at the contact numbers or e-mail address listed on our Web site. Sincerely yours, JILL COLTRAINE PRESIDENT Electronics World Associates Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved. 2008년 9월 토익 기출 변형 문제 101 B 102 B 103 A 104 D 105 C 106 D 107 B 108 D 109 B 110 B 111 D 112 A 113 A 114 A 115 D 116 B 117 C 118 B 119 D 120 B 121 C 122 D 123 D 124 C 125 B 126 A 127 B 128 A 129 C 130 C 131 A 132 A 133 B 134 D 135 C 136 D 137 C 138 B 139 B 140 C 141 D 142 B 143 B 144 C 145 C 146 A 147 A 148 C 149 D 150 D 151 B 152 C ※ 해설은 http://www.Hackers.co.kr 에서 확인하세요. Copyright www.Hackers.co.kr All rights reserved. [ 해커스토익] 2008년 10월 NEW T O E IC 예상문제 Part 5 / 6 By 7년 연속(2002~2008) 990만점강사 정 재 현 - Part 5 와 Part 6를 연속적으로 23분을 재고 속도감 있게 풀어보세요, 모두들 팟팅! *^^ 1. Although the solution seemed obvious to nearly everyone, Mr. Talbat refused to ------- to the advice of his subordinates. (A) listen (B) listening (C) listened (D) listens 7. If the product you have purchased is ------and couldn't be fixed, the manufacturer is obligated to replace it under the warranty. (A) productive (B) defective (C) inductive (D) effective 2. Mr. Egri decided to hire an outside consultant to ------- a customer satisfaction survey. (A) comply (B) conduct (C) carry (D) extend 8. Harbinson's Book Store has been London's leading ------- of books and magazines for more than 50 years. (A) capacity (B) arrival (C) vendor (D) appearance 3. This year Mr. Yamamoto has made five trips to England to meet ------- new customers there. (A) potential (B) potentials (C) potentially (D) most potentially 4. The federal government is committed to protecting consumers ------- carefully regulating hazardous products. (A) by (B) during (C) since (D) on 5. Businesses along Bekins Boulevard will remain closed until the problem with a major water pipe -------. (A) corrected (B) will be corrected (C) has been corrected (D) are corrected 6. All tenants are required to submit all requests on writing if they have ------- regarding their rooms. (A) complain (B) complained (C) complaining (D) complaints 9. ------- they were changed at the end of the previous year, business hours at the bank used to be from 9 A.M to 5 P.M. (A) If (B) For (C) Except (D) Until 10. We have been talking about your report which deals with current financial difficulties ------- the computer industry is faced with (A) what (B) who (C) they (D) that 11. The mayor of the city ------- a special committee to deal with conflicts between residents and construction companies. (A) appraised (B) appealed (C) appointed (D) applauded 12. As head of maintenance department, Mary Cole must personally ------- all expenditures over $500. (A) solicit (B) promote (C) authorize (D) commit 13. The doctor consulted with one of her colleagues in order to ------- diagnose the patient's disease. (A) accuracy (B) accurately (C) accurate (D) being accurate 14. Mrs. Florence was awarded the first prize for the project ------- displayed at the science fair which was held last week in Long Beach. (A) which (B) where (C) she (D) their 15. The keynote address will be held in auditorium on the ground floor ------convention center. (A) among (B) toward (C) of (D) next the the 16. Mr. Lee is ------- serving not only as CEO but as chairman of the construction board. (A) successively (B) currently (C) formerly (D) relatively 17. George Hathaway asked the members of his research team to cooperate with ------- in order to finish the project on schedule. (A) other (B) one (C) the other (D) one another 18. Sandra Neilson, the head of marketing is ultimately ------- for the contents of the sales report. (A) willing (B) responsible (C) expected (D) owing 19. Health ------- recommended reducing exposure to viruses and other germs during the flu season. (A) professional (B) professionals (C) profession (D) professionally 20. Productivity is one of the ------- criteria by which a worker's measured. (A) handy (B) legible (C) marginal (D) key job performance can be 21. Because of her back injury, Susan will have to stay at home for an ------- three weeks. (A) obtained (B) decided (C) additional (D) regardless 22. Due to the meeting that she is currently having with her clients, she will return your call ------- this afternoon. (A) past (B) next (C) later (D) afterwards 23. The newly announced position in marketing is scheduled to ------- on June 1. (A) monitor (B) depart (C) register (D) commence 24. The company provides much valued information on their products on the net ------that customers may make decisions more easily. (A) except (B) so (C) because (D) in fact 25. Negative economic indicators led the central bank to ------- that the economy would deteriorate in the third quarter. (A) concern (B) inform (C) comment (D) predict 26. We are so excited to ------- you to the grand opening of the WrittenBurg Museum of Art. (A) welcome (B) welcomes (C) welcoming (D) welcomed 27. All ------- are that Electronic Arts will be successful in its bid to acquire its rival game maker Interactive Software. (A) expressions (B) quotations (C) reservations (D) indications (B) utilize (C) declare (D) account 28. Performance ------- to evaluate employees are held each year in March and October. (A) was reviewed (B) reviewer (C) reviews (D) had reviewed 35. The longer Jane Hue worked in her new position, the more ------- she felt in carrying out her new duties. (A) comforting (B) comfortable (C) comforts (D) will comfort 29. Because of Mr. Patrick's facility with databases, he was asked to share _________ methods of analysis with the division. (A) him (B) his (C) he (D) himself 30. All ----- must be completed before 4:00 pm, when the customer lobby closes to the general public. (A) transactions (B) complications (C) occupations (D) situations 31. Mrs. Suzuki is planning to make final changes in our hiring procedure after she spends some time ------- its overall effectiveness. (A) study (B) studied (C) studying (D) studies 36. During the first week of each month, the finance department mails out a statement ------all of the previous period's transactions. (A) listed (B) has listed (C) listing (D) was listed 37. Before awarding a contract, The Kim Corporation requests that its subcontractors submit a written ------- of the cost. (A) purchase (B) response (C) estimate (D) charge 38. By law, customers are ------- to present valid identification when first depositing money in a new savings account. (A) require (B) required (C) requiring (D) requires 32. ------- instructions of the recording system have made its users so frustrated that it will be replaced with a different one in the near future. (A) Complicate (B) Complicating (C) Complication (D) Complicated 39. Before ------- for travel expenses can be made, a valid receipt must be submitted to the accounting office. (A) reimburse (B) reimburses (C) reimbursing (D) reimbursement 33. You need to check if the information has been ------- updated when looking for a job opening through an internet site. (A) continue (B) continuing (C) continued (D) continually 40. Ms. Crofton has been successful at every position she has held ------- graduating from university. (A) prior (B) since (C) even though (D) not only 34. The ability to ------- accounting software programs is an essential prerequisite for the position. (A) achieve 141-143 refer to the following advertisement. Tax Service Representative wanted Heartfiled Financial Inc, a leading financial services firm ------- Tax Service Representatives for the tax reporting department, 141. (A) sought (B) will seek (C) is seeking (D) had sought who will be ------- for reclassifying income payments to ensure accurate formal tax reporting. 142. (A) excluded (B) prevented (C) responsible (D) possible Other duties include reviewing, interpreting and validating tax related information, mathematically determining reclassification amounts. ------- candidates must have a college degree 143. (A) Qualify (B) Qualified (C) Qualifies (D) Qualifying and previous tax or brokerage experience as well as strong analytical skills. They must be able to work overtime and weekends as needed. To apply, please send your resume to Gabriel Hill Heartfiled Financial Inc. 132 Woodland Street Irvine, CA 92612 Questions 144-146 refer to the following e-mail. I am sending this e-mail to make a ------- on behalf of our division manager. 144. (A) presentation (B) correction (C) request (D) diagnosis As you know, our robotics design project has a deadline of August 31st. We're on target to meet that deadline, but we'd like to finish even earlier. The sooner we complete the engineering design and pass it on to manufacturing, the sooner we'll get this product to market. We ------- that by having everyone work through the whole summer, 145. (A) could do (B) have done (C) will be done (D) having done which means giving up your summer holidays. Not forever, though. The CEO has offered five additional vacation days to the members ------146. (A) optimistic (B) willing (C) visionary (D) convincing to hold off on their vacations until our part of the project has been wrapped up. Questions 147-149 refer to the following advertisement You should come visit the Jungle Cafe, Macau's newest spot for family -------. 147. (A) dined (B) will dine (C) dining (D) dines You ------- a true jungle adventure, the cafe is designed to look and sound 148. (A) experience (B) will experience (C) experienced (D) are experienced as if you are inside a tropical rainforest: vines hang from the ceilings, monkeys screech, and gorgeous tropical fish swim in huge aquariums placed on almost every wall surface. Children will love the "jungle thunderstorms" that take place periodically The overhead "sky" darkens, thunder roars, and lightning flashes across the ceiling, just like a genuine thunderstorm, And, ------ the realistic special effects, 149. (A) despite (B) even (C) meanwhile (D) so that no one gets wet! Questions 150-152 refer to the following memo MEMORANDUM TO : Accounting Staff FROM : Ananda Jeyraj, Comptroller RE : Revised deadline for departmental audits DATE : April 3 Since we are short of two staff members who went on a business trip, I have decided to ------150. (A) advance (B) extend (C) meet (D) sense the April 12 deadline for the quarterly audits of all department budgets. Your reports on the financial status of each section of the corporation will be due on April 28. I cannot prolong the due date any later than this, though. I appreciate ------- hard work and will keep it in mind when performance-based salary 151. (A) their (B) his (C) your (D) her increases are ------- at the end of the year. 152. (A) magnified (B) awarded (C) endured (D) reached [ 해커스토익] 2 0 0 8 년 9 월 N E W T O E IC 예상문제 Pa rt 5 / 6 By 7년 연속(2002~2008) 990만점강사 정 재 현 - Part 5 와 Part 6를 연속적으로 23분을 재고 속도감 있게 풀어보세요, 모 두들 팟팅! *^^ 1. Workers should ------- their immediate supervisors if they anticipate arriving late at work. (A) notify (B) announce (C) forward (D) arrange 7. The company's administrative and ------- reforms kept the company from going bankrupt during the recession. (A) manager (B) will manage (C) managerial (D) managed 2. The Secretary's ------- remarks had an immediate impact on his audience. (A) final (B) finally (C) finalize (D) finalizing 8. The equipment had to be sent back to the manufacturer because it was damaged ------- repair. (A) without (B) beyond (C) over (D) against 3. An international shipping system ------- as a way to accidents at sea. (A) considers (B) are considering (C) is being considered (D) has considered control reduce 4. After fifteen years of dedicated ------to the company, Ms. Melissa will be retiring at the end of this month. (A) opportunity (B) service (C) occupation (D) celebration 5. If there is any money ------- in the budget, we need to modernize our company's present system of international communications. (A) remain (B) remained (C) remaining (D) remains 6. Since Ms. Cordell had extensive ------experience in sales, she was chosen to lead the merger preparation team. (A) prior (B) outgoing (C) regardless (D) limiting 9. Even though the start was delayed by the inclement weather, the project was completed as ------- scheduled. (A) originality (B) original (C) originally (D) origins 10. The new book about marketing strategies is ready for publication ------the minor corrections in the book design. (A) except that (B) wide of (C) aside from (D) prior 11. Internal communications are expected to improve once the new telephone system -------. (A) is installed (B) installed (C) was installed (D) will be installed 12. Since a new chef was hired in February, Creamy Ice-cream has seen ------- increases in sales. (A) dramatically (B) drama (C) dramatic (D) dramatize 13. In order to increase productivity, we need to significantly improve our ------- of production. (A) methods (B) sales (C) calculation (D) relation 20. Many think that trading stocks ------an excellent way for investors to make profits. (A) being (B) is (C) are (D) have been 14. From now on, the company cafeteria will be closing at 10 pm unless ------stated. (A) besides (B) afterwards (C) also (D) otherwise 21. ------- a drop in demand for passenger vehicles, Diesel Motors had to cut back on production. (A) In fact (B) Due to (C) When (D) Except for 15. The result of our research team's survey proved ------- that consumers purchase more expensive cars in times of prosperity. (A) conclusive (B) conclusion (C) conclusively (D) concluded 22. Soon after announcing his retirement, Mrs. Vinho will be honored for her numerous ------- achievements. (A) profession (B) professions (C) professional (D) professionally 16. With many customers waiting for more affordable computers, Simon Tech. is ------- to release its latest model. (A) hopeful (B) about (C) possible (D) longing 17. The company plans to cut its operating costs by closing two plants and encouraging workers to take early -------. (A) retire (B) retiring (C) retired (D) retirement 18. As a ------of the recent reorganization of the company, the management anticipates an improvement in operating income. (A) variety (B) search (C) result (D) condition 19. Since the news that coffee can be very harmful to one's health was broadcast, the consumption of coffee has dropped to a much ------- level than in years past. (A) less (B) few (C) little (D) lower 23. Thanks to the back-up generators which were ------- installed, we could keep the plant operational during the power outage. (A) brightly (B) accidentally (C) recently (D) presumably 24. The renowned chef , who worked in Japan more than three years, prepared the raw fish that ------- at dinner. (A) serving (B) are served (C) have served (D) was served 25. Please be noted that any purchased items which have a market value of over 300 dollars are ------- to a 15% duty charge. (A) willing (B) subject (C) original (D) regretful 26. In order to deal with our new investment portfolios, we need to acquire ------- computer systems. (A) advanced (B) advances (C) to advance (D) advancement 27. Profits have decreased sharply over the past year, which ------- that West River Foods Co. should find better ways to improve productivity. (A) depends (B) specializes (C) demonstrates (D) charges 28. Even though Mrs. Russo one of the top technicians of Define Co , retired last month, the management still has not found anyone ------- her. (A) replaced (B) to replace (C) will replace (D) replaces 29. Only those certified nursing -------who can work at least three years overseas can apply for the open position. (A) attendant (B) attendance (C) attending (D) attendants 30. Although we ------- need audio technicians in the recording studio, our current budget does not allow us to hire any. (A) besides (B) still (C) previously (D) finally 31. Mr. Aoki resigned ------- his position as communications manager for Western Europe since his health condition had suddenly deteriorated. (A) as (B) to (C) in (D) from 32. Based on the information we ------from distributors and customers, we are planning to relocate our headquarters. (A) are received (B) receives (C) have received (D) receiving 33. Even though the manager ------- the need for increased staff, he could do nothing to improve the situation. (A) gains (B) returns (C) recognizes (D) enters 34. If you do not make a payment by the due date, a service ------- of two percent will be added. (A) charge (B) charged (C) will be charged (D) charges 35. The top interior designer of Coco Beauty worked as ------- at various fashion magazine companies. (A) illustrate (B) illustration (C) illustrator (D) illustrations 36. Dr. Zumer, a ------- writer for the magazine Cook and Joy, has been working as a chef of the Summit Hotel. (A) contributing (B) depending (C) respective (D) signifying 37. Our new cooling system is of high quality and ------- to all aspects of the building code. (A) regards (B) expects (C) manages (D) conforms 38. ------- he discovered the cause of the engine problem, the airline mechanic worked through the night to correct it. (A) Then (B) And so (C) After (D) Until 39. Even though they cost much more than others, flowers still ------- the most popular items for decoration in the reception area. (A) select (B) remain (C) acknowledge (D) accept 40. You can take advantage of the special offer should you decide to join Marcia Dance program ------- the month of April. (A) at (B) on (C) during (D) above Questions 141-143 refer to the following fax. From : Max Stein To : All employees Re : Newly developed e-mail guidelines Last week I met several times ------- Sonya Bell, 141. (A) about (B) among (C) to (D) with Director of Human Resources, to discuss the results of the recent professional development workshops held throughout the firm. We especially talked about the widespread dissatisfaction among our employees that they are spending excessive time and energy on reading answering e-mail each day. -------, 142. (A) As a result (B) However (C) In addition (D) While my staff has put together a ------- of suggestions to improve this situation. 143. (A) total (B) series (C) word (D) piece We have enclosed a document which lists those suggestions. Please read them carefully and tell us what you think. Questions 144-146 refer to the following letter. To : Will Grace From : Victoria Cook cc : Bob Davenport Subject : Excessive absences? Date : October 12 14:20 GMT Will, I received a ------- e-mail from your supervisor, 144. (A) surprise (B) surprised (C) surprising (D) surprises
- Xem thêm -