Tài liệu Bài tập ôn thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 7 (cấp trường)

  • Số trang: 4 |
  • Loại file: PDF |
  • Lượt xem: 64 |
  • Lượt tải: 0
vndoc

Đã đăng 7399 tài liệu

Mô tả:

Student’s Name :………………. ÔN THI HỌC SINH GIỎI CẤP TRƯỜNG Class : …………… Môn Thi: Anh Văn 7 Thời Gian Làm Bài 150 Phút (Không Kể Thới Gian Giao Đề) I. Listen and write the letters of what they ate and drank: (2.0ms) Lan Answers: Ba Nga Lan: …………………… Ba: …………………….. Nga: …………………… Hoa:……………………. II. Supply the correct form of the words in brackets: (5ms) 1. I (meet)……………him at the movie theatre last night. 2. He (go)………… to the English club every Sunday. 3. We (play)……………………..football now. 4. She (come)………………..tomorrow morning. 5. They (clean)……………the room once a day. 6. She (not watch)………………….television every night. 7. Ba went to the doctor because he (be) ……………….sick 8. We always (go)………….to Nha Trang on vacation. 9. My mother (cook) …………………….dinner at the moment. 10. We (have)………………………a test next week. Hoa III. Choose the best option to complete the following sentences: (5ms) Example: ……………..is it from your house to school? a.How far b. How big c. How much 1. Can you……………….badminton?- Yes, I can.. a. play b. see c. to play 2. Can you tell me……………………………………….?. a. where the post-office is b. where is the post-office c. where the post-office 3. Minh ia absent today…………..he is ill. a. why b. because c. when 4. Don’t eat too……………candy. a. much b. many c. lots of 5. He…………come here last night. a. dosen’t b. don’t c. didn’t 6. How………is it from Hue to Da Nang? a. far b. long c. big 7. She filled in her medical………………. a. book b. paper c. record 8. What is her……………? She is 40 kilos a. hight b. weight c. heavy 9. …………you lend me your pen, please? a. would b. can c. do b. Where c. What a 10. ……….. lovely girl! a. How 11. What’s the…………….today? a. day b. date c. time 12. I……………..English lessons on Monday, Wednesday, and Friday. a. had b. do c. have 13. She put……………..salt to the mest so it tasted good. a. a lot of b. a little c. a few 14.Shirts are………………….than dresses. a. cheaper b. more cheaper c. cheap 15. Are you at home………….Thursday affternoon? a. in b. at c. on 16. These papayas aren’t ripe.……………………..those babanas. a. Also b. Either are c. Neither are 17. He likes chicken……………..do I. a. So b. Too c. Neither 18. Dirt can…………….people sick. a. get b. make c. have 19……………………to school yesterday? a. Will you go b. Do you go c. Did you go 20. Ho Chi Minh city is………………..city in Viet Nam. a. the biggest b. biggest c. the most biggest IV. Match a question in colum A with an answer in colum B: (2.5ms) A B 1. Who does Mai live with? a. They live on a farm. 2. How old will she be on her next birthday? b. about 2 miles. 3. What is her telephone number? c. a good place to go at weekends. 4. What does she do everyday? d. She will be thirteen. 5. Where does she work? e. By bike. 6. What does her mother do? f. She does housework. 7. Where do they live? g. Mai lives with her mother. 8. How fare is it from here to the farm? h. She is a farmer. 9. What do you think of the farm? i. 816286 10. How can you get there? j. She works in the countryside. 1 ……; 2 ……; 3………; 4 …….; 5 …….; 6 ………..; 7 ………; 8 ……9 …….; 10……… V. Read the text then answer the questions: (5ms) Nowadays, television becomes very popular. Boths old and young people enjoy watching it very much. TV programs attract millions of viewers all around the world. In addition to the news, television stations also broadcast many interesting programs such as sports, music, cartoons, movies, contests, etc.At present, people can enjoy a live program on TV.Live TV program helps us see events at the same time as they are happening. (attract: thu hút; in addition to: thêm vào; broadcast: phát sóng; live programe: chương trình trực tiếp) 1. Who enjoy watching television? __________________________________________________________ 2. What programe helps us see events at the same time as they are happening? __________________________________________________________ 3. Do you have a television set at home? __________________________________________________________ 4. What kinds of programs do you like best? __________________________________________________________ 5. Do you often watch television? __________________________________________________________ ANSWER KEYS I. Listen and write the letters of what they ate and drank: (2.0ms) Lan: b, d, f, g Ba: c, a, e, h Nga: a, d, g Hoa: b, e, g * Tape transcript: For her lunch, Lan had beef with noodles and vegetables.She had juice too.Ba chose fish and rice and some fruit. He drank some water. Nga ate rice and vegetables and drank juice. Hoa had noodles; some fruit and she had juice too. II. Supply the correct form of the words in brackets: (5ms) 1. met 6. doesn’t watch 2. goes 7. was 3. are playing 8. go 4. will come 9. is cooking 5. clean 10. will have III. Choose the best option to complete the following sentences: (5ms) 1. a 11. a 2. b 12. c 3. b 13. b 4. a 14. a 5. c 15. c 6. a 16. c 7. c 17. a 8. b 18. b 9. a 19. c 10. c 20. a IV. Match a question in colum A with an answer in colum B: (2.5ms) 1–g 2–d 3–i 4–f 5–j 6–h 7–a 8–b 9–c 10 – e V. Read the text then answer the questions: (5ms) 1. Boths old and young people enjoy watching television. 2. Live TV programehelps us see events at the same time as they are happening 3. sts’ answer 4. sts’ answer 5. sts’ answer
- Xem thêm -