Tài liệu Bài tập ngữ pháp tiếng anh nâng cao (test 7)

  • Số trang: 4 |
  • Loại file: PDF |
  • Lượt xem: 75 |
  • Lượt tải: 0
vndoc

Đã đăng 7399 tài liệu

Mô tả:

Advanced level – Test 7 1. We were very proud of his ……………. A. fearful B. fearfulness C. fearless D. fearlessness 2. The Sloths spend most of …………… time hanging upside down from trees and feeding on leaves and fruit. A. its B. his C. her D. their 6. Cotton fiber, like other vegetable fibers, ……………. composed mostly of cellulose. A. are B. is C. has D. have 7. Almost all life depends ……. chemical reactions with oxygen to produce energy. A. with B. to C. on D. for 3. The native people in the Americas were referred to as Indians because according to the ………… at the time, Christopher Columbus had reached the East Indies. 8. It may be argued that modern presidents have far ……………. responsibilities than their predecessors did. A. believe B. belief C. believed D. believer A. great B. more great C. greater D. most great 4. …………….. missile was used in the war between American and Irak. 9. She put a (well-) …………….. case for increasing the fees. A. Guidance B. Guide C. Guided D. Guideless A. reason B. reasoned C. reasonable D. reasonably 5. A barometer is a device with a sealed metal chamber designed ……………… the changes in the pressure of air in the atmosphere. 10. Many grasshoppers can produce sounds by ……………. their hind legs against their wings. A. to reading B. read C. reading D. to read A. rub B. to rub C. rubbed D. rubbing 11. Henry Wadsworth Longfellow was not only a poet and an author but ….….….….. the chairman of the modern language department at Harvard university for more than eighteen years. A. also B. so well C. so D. a 12. It’s an …………….. advice service. A. occupied (v) B. occupied (adj) C. occupation D. occupational 13. Some important characteristics of the baroque style were a renewed interest in ornamentation and a powerful ………………. of both light and shade. A. use B. useful C. useless D. to use 14. I’ve succeeded ……………… hold of the telephone number. A. in getting B. on getting C. upon getting D. about getting 15. The girl took a long hike on the first morning at camp. A. horseback ride B. bike ride C. walk D. go 16. The elevator broke down, and we had to walk up to the tenth floor. A. fell B. stopped functioning C. exploded D. spread 17. Two little boys approached me and said, “Give me some money”. A. came down to B. came up to C. came around to D. came on to 18. The cabinet consists of secretaries of departments, who report to the president, give him advice, and ……………. him make decisions. A. helping B. to help C. help D. with helping 19. The jury isn’t satisfied ……………… his answer. A. to B. with C. about D. of 20. Each of the intelsat satellites ………….. in a fixed position from which they relay radio signals to more than seventy earth stations. A. remain B. remains C. remained D. remaining 21. The examiner must have pleased …….. my performance. 26. Some people think that the camel ….. water in its hump. A. for B. with C. about D. in A. store B. stores C. stored D. had stored 22. “Grateful for” means: 27. Instead of ……………… about the good news, Tom seemed to be indifferent. A. fed up with B. proud of C. fond of D. thankful for 23. They informed me about it. That’s the …………….. I received. A. inform B. informs C. informations D. information A. exciting B. being excited C. to excite D. to be excited 28. Women …………….. to live longer than men. A. tend B. tendency C. tendentious D. tendentiously 24. She said she ……………….. this race. A. wants to win B. want to win C. wanted to win D. wanting to win 25. The thief was …………….. to six months’ imprisonment. A. given B. allowed C. sent D. sentenced 29. I finally finished ……………… at 7.00 p.m. and served dinner. A. cooking B. being cooked C. to cook D. to be cooked 30. Would you mind not ……………… the radio until I have finished with this phone call? A. turning on B. being turned on C. to turned on D. to be turned on ĐÁP ÁN 1. D 2. D 3. B 4. C 5. D 6. B 7. C 8. C 9. B 10. D 11. A 12. D 13. A 14. A 15. C 16. B 17. B 18. C 19. B 20. B 21. B 22. D 23. D 24. C 25. D 26. B 27. B 28. A 29. A 30. A
- Xem thêm -