Tài liệu Bài kiểm tra số 1 môn tiếng anh lớp 9

  • Số trang: 4 |
  • Loại file: PDF |
  • Lượt xem: 86 |
  • Lượt tải: 0
vndoc

Đã đăng 7399 tài liệu

Mô tả:

VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí Name: ……………………………………….. Class: 9……….. ENGLISH WRITTEN TEST – NO.1 GRADE 9 TIME: 45 MINS I. Listen to the Christine talking about her trip to Hanoi and then decide if the given statements are True (T) or False (F). (1,25 pts) ____ 1. Christine went to Hanoi on her holiday. ____ 2. She and her friend, Linh, met each other for the first time at the airport. ____ 3. Christine stayed in Linh’s house near Hoan Kiem Lake. ____ 4. They visited many famous destinations in Hanoi, but they couldn’t taste the food there. ____ 5. She stayed in Hanoi for longer than her plan. II. Choose the word that has the different underlined part. (0,75 pts) 6. A. regarded B. exchanged C. remained D. gathered 7. A. ticket B. invite C. religion D. official 8. A. Buddhism B. horrible C. behave D. humorous III. Choose the word that has the different stress. (0,5 pts) 9. A. unique B. symbol C. friendly D. pattern 10. A. mausoleum B. documentary C. interaction D. Interested IV. Choose the best word or phrase to fill in the gap. (2,5 pts) 11. When I was a kid, I _____ travel to school by myself. A. use to B. get used to C. was used to D. used to 12. Sarah _____ for a small café shop for about three years before receiving this occupation. A. works B. worked C. has worked D. was working C. region D. population 13. The official _____ of the US is English. A. nationality B. language 14. Alan has composed several _____ about his life. A. poets B. poems C. poetries D. poetics 15. You can choose to take part in outdoors acitivities or not. They are _____. A. compulsory B. required C. optional D. necessary 16. She often goes to the _____ to pray because her religion is Islam. A. church B. temple C. pagoda D. mosque C. about D. From 17. Malaysia is divided _____ two parts. A. into B. by 18. The black clouds are covering the whole sky. I wish it _____. VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí A. didn’t rain B. hadn’t rained C. wouldn’t rain D. not rain 19. She describes herself _____ a fashion designer. A. as B. such as C. from D. to 20. Can you tell me when _____? A. was the telephone invented C. was the telephone invented B. has the telephone been invented D. the telephone was invented V. Choose the word or phrase that needs correction. (1,25 pts) 21. I never went to Hanoi before, so I am very excited about this trip. A B C D 22. Workers used to wearing jeans because jean cloth was very strong and was not easy to wear out. A B C D 23. Although we live far from each other, we still keep on touch by sending emails. A B C D 24. It is impressive to know that the Pharaohs have ruled Egypt for thousands of years. A B C D 25. Those trees water everyday. I wonder why they don’t look so green. A B C D VI. Read the passage below and then choose the best answer. (1,25 pts) Traditionally favored by private and parochial institutions, school uniforms are being adopted by US public schools in increasing numbers. One in five US public schools required students to wear uniforms during the 2011-2012 school year, up from one in eight in 2003-2004. In fact, wearing uniforms has many benefits. Firstly, it enhances school pride, unity, and community spirit. School uniforms may improve attendance and discipline, too. They keep students focused on their education, not their clothes. Secondly, wearing uniforms can create a level playing field among students, reducing peer pressure and bullying. Uniforms also make getting ready for school easier. On the other hand, students can express their personal taste in the way they dress by introducing variations and adding accessories, which make wearing uniform not boring. 26. What is the best title for the passage? A. Advantages of wearing uniforms. C. Aspects of schoollife uniforms improve. B. Who wears uniforms? D. Ways to make uniforms more interesting. 27. In the 2011-2012 school years, _____ of the students wears uniforms. A. the majority B. one eighth C. one fifth 28. Which may uniforms not enhance? D. a little VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí A. discipline B. community spirit C. pride and unity D. pressure and bullying 29. Which of the following is true about uniforms? A. Only private schools require their students to wear uniforms. B. Uniforms can help students feel more equal at school. C. More than a half of the students in the US have to wear uniforms. D. It takes more time to get dressed in a uniform. 30. Which of the following can replace the phrase ‘focused on’ in line 5? A. looking at B. worrying about C. independent from D. paying attention to VII. Rewrite the sentences using the cues given so that the meaning stays the same. (2,5 pts) 31. Were you used to doing morning exercises when you were small? (use) Did ………………………………………………………………………………………………? 32. It’s a pity that I have to go home now. I wish ……………………………………………………………………………………………. 33. I hope the weather will be fine tomorrow. I wish ……………………………………………………………………………………………. 34. Mr. Ba took the injured man to hospital. The injured ……………………………………………………………………………………… 35. I talked to Peter for the last time two days ago. I have ……………………………………………………………………………………………. ~ THE END ~ VnDoc - Tải tài liệu, văn bản pháp luật, biểu mẫu miễn phí Đáp án bài kiểm tra số 1 môn tiếng Anh lớp 9 Answers Marks 1. F 2. T 3. T 4. F 5. F 6. A 7. B 8. A 9. A 10. D 11. D 12. B 13. B 14. B 15. C 16. D 17. A 18. C 19. A 20. D 21. A 22. A 23. C 24. C 25. A 26. A 27. C 28. D 29. B 30. D 0.25 per one 31. Did you use to do morning exercises when you were small? 32. I wish I didn’t have to go home now. 33. I wish the weather would be fine. 34. The injured man was taken to hospital by Mr.Ba. 35. I have not talked to Peter for two days. 0.5 per one
- Xem thêm -